Sex

sex

Preascumpii mei acompaniatori de cursuri,

1. Înainte de toate, mă întreb cît veți mai suporta să vă numesc în feluri așa de urîte înainte de a-mi spune că sunt măgar. Desigur, răspunsul este că nu ar fi nevoie să aștept prea mult dacă v-ar păsa. Mai apoi, mă bucur că am descoperit în sfîrșit o limbă în care cifrei șase i se spune direct pe nume, fără metafore plictisitoare ca six sau seks. Transpus în celebrul număr pe care îl scriu tinerii care ne vor jefui la bătrînețe cu cretă roșie pe zidurile clădirilor abandonate, iată dar că știm acum ce ne va aduce teribilul sfîrșit și decăderea absolută.

2. Sunt surprins să văd că există o conduită exemplară în voi. Astăzi v-am întrebat dacă ați vrea să trăiți undeva unde să aveți propria grădină, propria plantație de marijuana și propriul partener cu care să faceți sex. Ați rîs și ați trecut la alt subiect, de unde eu înțeleg că bunătatea nu se găsește în lucrurile făcute de mîna mea, ci în legumele pe care le cumpăr din turcia, în iarba pe care o fumez de la colegul de cameră care are păr pe burtă de nu îi știu locația buricului și în sexul sporadic pe care îl fac în băi sau în aceeași cameră în care și colegul de cameră cu păr pe burtă face sex sporadic.

3. Mai înțeleg și că poate ați rîs nu pentru că nu ați vrea toate lucrurile pe care le-am numit, ci pentru că nu credeți că se poate așa ceva, credeți că aveți nevoie de bani pentru a face așa ceva și credeți că nu puteți voi așa ceva, independent de ce se poate și de ce nu se poate. Aici nu am ce să fac decît să fiu uimit și să mă uit perplex cum niște idei impuse de societate ca limită sunt acceptate de niște oameni tineri cu atîta ușurință încît mă întreb dacă nu cumva zbuciumul și răzvrătirea copilăriei s-au terminat înainte de a începe.

4. Mă gîndesc dacă colegul Cristian are mai multă dreptate să creadă cu tărie în niște lucruri mai mult sau mai puțin complete decît noi, care nu mai credem în nimic, eu, din teama de a nu crede lucrul greșit, voi, din teama de a vă îndeplini dorințele pe care măcar la grădiniță și tot le-ați avut.

5. Mă gîndesc dacă mersul cu voi în pădure, care probabil va fi anulat de o vreme care pun pariu că nu v-ar fi deranjat cînd erați în clasa a cincea, dar care acum nu e vreme de ieșit, va avea vreun rezultat. Mă gîndesc că s-ar putea să nu vă văd nici pe voi, decît ca oameni bătrîni care ocolesc douăzeci de metri pentru că e noroi în pădure, nici copacii, decît ca lemne tăcute. Cumva, încă mai sper că vreunul din voi îmi va scrie un comentariu sau un mail în care să îmi spună: salut, vlad, știu despre ce vorbești, așa e.

6. Iată o parte din credința mea.

Reclame

Un gând despre &8222;Sex&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s